Frisbeegolf

Frisbee golfin tunnetuimpiin tuote merkkeihin kuuluu edustamani Prodigy Disc joiden kehityksestä on vastannut maaiman parhaat frisbeegolfin ammattilaiset. Tämä on yksi syy miksi olen Prodigy Discin jälleenmyyjä http://prodigydisc.eu/2

Tutustu uusiin edullisiin hintoihin ja kiekko valikoimaan Frisbeegolffin alavalikoista.

Lentoradat löydät osoitteesta http://www.prodigydisc.fi

Muovit

300 Series on muoveista pehmein ja pitävin. Tätä muovia suositellaan erityisesti puttereissa koska siitä saa erityisen hyvän pidon. 300 Series ei ole ihan niin kestävää kuin muut Prodigyn muovit. Prodigy Disc on pyrkinyt kehittämään 300 Series muovia kuitenkin siten, että se kestää mahdollisimman paljon puu osumia säilyttäen silti hyvän pehmeän otteen jonka muovista saa.

350 G Series

350 RX Series on Prodigy Discin uusin muovilaatu. Kevyt muovi, paino alle 150 grammaa, on erittäin aloittelijaystävällinen. Tässä muovilaadussa on huippuluokan otetuntuma ja se on kevyeksi muoviksi hyvin kestävä.

400 Series on ensimmäinen muovilaatu jolla Prodigy Disc tuli markkinoille. 400 Series muovi on erittäin kestävää joka onkin suunniteltu kestämään runsaita määriä kallio ja puu osumia. 400 Series muovissa olevat kiekot ovat yleisesti ottaen hieman vakaampia kuin 300 Series muovissa olevat. Tätä muovia suositellaan draivereihin ja lähestymiskiekkoihin.

400 G Series on muoveista kaikkein kestävin, ja monen mielestä jopa maailman kestävin muovi. 400 G muovia saa huoletta heitellä kallioilla ja metsäradoilla sen ollessa silti erittäin pitkäikäinen. Kilpapelaajat kehuvat 400 G muovia parhaimmaksi muoviksi sen hyvän tuntuman ja kestävyyden vuoksi.

Painon vaikutus

Kiekon paino vaikuttaa sen lentoon. Mitä kevyempi kiekko on, sitä helpompi aloittavan harrastajan sitä on heittää. Kevyempänä kiekko kaartaa herkemmin oikealle ja tulee hitaammin vasemmalle. Painava kiekko kaartaa helpommin vasemmalle ja alkukaarto oikealle on pienempi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Keskustie 6, 43800 Kivijärvi

%d bloggers like this: